Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
ВОЛОВЕЦЬ СТАВ СПРАВЖНЬОЮ РЕГБІЙНОЮ БАЗОЮ

На головному стадіоні у Воловці встановлені регбійні ворота і тепер він став повноцінним центром підготовки команд з регбіліг та регбі-юніон.
Крім того, тут тепер є всі умови і для підготовки команд наших друзів зі спорідненого американського футболу
Треба відзначити, що це дійсно визначна подія для всіх трьох видів спорту з овальним м’ячем, бо в Україні, нажаль, поки одиниці гідних стадіонів, що придатні для цих ігор і де є відповідні ворота «Н». Більш того, Воловець став першою тренувальною регбійною базою в Україні, що знаходиться в горах, а це дуже важливий аспект у спортивній підготовці до змагань. Тож віримо, що поява нової спеціалізованої тренувальної бази дасть потужний поштовх розвитку Українських Регбіліг, Регбі-юніон та Американського футболу
І, безумовно, такі події відбуваються не самі собою, а це результат плідної співпраці та дружніх стосунків небайдужих до розвитку спорту в нашій країні людей – професіоналів своєї справи. Тому Українська Федерація Регбіліг в особі її президента Мартиросяна Артура Артуровича виражає велику подяку за створення гідних умов для розвитку нашого виду спорту голові Воловецької ОТГ – Попеличу Михайлу Андрійовичу, директору КПВС «Водоконал-сервіс» – Худану Ярославу Михайловичу та його команді, а також гостинним директорці Воловецької ДЮСШ – Фанті Наталії Іванівні та власникам готелю «Вікторія» – Бирак Оксані Іванівні та Бирак Івану Федоровичу!!!
Далі буде!..
Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери