Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РЕГБІЛІГ!!!

Українська Федерація Регбіліг щиро вітає всіх любителів ігр з овальним м’ячем з подвійним Святом!!!
Сьогодні виповнюється рівно 16 років, як 1 листопада 2006 року в Україні, в Харкові зробив свої перші кроки Регбіліг!
За цей відносно недовгий час УФРЛ, її фахівцями, збірними командами України з регбіліг, просто прихильниками нашого улюбленого виду спорту – пройдено значний і непростий шлях, завдяки якому здобуто не менш значні та вагомі досягнення:
Військова агресія рф в 2022 році стала одним з найскладніших випробувань для всієї Української Нації за останні майже 80 років! Але ми встояли і обов’язково переможемо!!!
Багато представників нашого виду спорту, як спортсмени і тренери, так судді і керівники УФРЛ, пішли на фронт боронити нашу Батьківщину від російських загарбників з перших днів війни!!! Всі інші члени Федерації також беруть активну участь як волонтери і допомогають ЗСУ та ТРО!!! Нажаль є загиблі… Вічна пам’ять нашим Героям!!!
Всупереч всьому ми продовжуємо свій шлях та рух до нових перемог, і в 2022 році юніорська збірна команда України з регбіліг на Чемпіонаті Європи Ю19 в Італії зробила диво – без внутрішнього чемпіонату і лише після двох зборів спромоглася перемогти грандів – команди Італії, Сербії та Ірландії, та вибороти 4-те почесне місце серед найсильніших команд Європи!!!
Тим більше хочеться привітати всіх причетних з другим Святом, яке завдяки ініціативі представників двох споріднених видів спорту – Регбіліг та Регбі-юніон, а саме День фахівців Регбіліг та Регбі, святкується в Україні також саме 1 листопада!!!
Шановні фахівці та прихильники наших улюблених ігор з овальним м’ячем, щиро вітаємо Вас з тим, що Регбіліг і Регбі є в нашому житті!!! Мільйони небайдужих до їх цінностей і філософії отримали дороговказ зірку на своєму життєвому шляху та такі не з чим незрівнянні емоції і почуття як на регбійному полі, так і за його межами!!!
Скорішої всім нам перемоги над агресором, міцного здоров’я та повернення на регбійні стадіони під мирним українським небом!!!
П.С. Вже сьогодні всіх любителів Українського Регбіліг очікує ще одна приємна новина! Слідкуйте за нашими медіа ресурсами:

 

 

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери