Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
У ЛЬВОВІ ВДРУГЕ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З РЕГБІЛІГ «ОЛІМПІЙСЬКІ НАДІЇ»

17 грудня у Львові напередодні Дня Святого Миколая в спортивній залі ОДЮСШ пройшов II Всеукраїнський турнір з регбіліг «Олімпійські надії» серед юнаків 2009-2010 р.н. Ці змагання стали єдиним офіційним юнацьким стартом з регбіліг сезону 2022 року.
У турнірі взяли участь 9 команд зі Львова, Хмельницького, Рівного, Івано-Франківська, Тернополя, Києва та Донецької області.
На груповому етапі команди були розподілені на три групи за рейтингом минулого року. За підсумками матчів у групах, подальшу боротьбу команди проводили у трьох дивізіонах – «Cup» (Кубок), «Shield» (Щит), «Bowl» (Чаша).
Підсумкові результати:
Дивізіон «Cup» (1-3 місце турніру):
1 місце – «Буревісник» ДЮСШ-1 м. Хмельницький,
2 місце – «Терен» м. Тернопіль,
3 місце – ДЮСШ-4 м. Рівне.
Дивізіон «Shield» (4-6 місце турніру):
1 місце – «Hearts» м. Київ,
2 місце – «Подільські кажани» ДЮСШ-1 м. Хмельницький,
3 місце – «Kyiv Rhinos» м. Київ.
Дивізіон «Bowl» (7-9 місце турніру):
1 місце – ДЮСШ-2-»Станиславів» м. Івано-Франківськ,
2 місце – ОДЮСШ м. Львів,
3 місце – збірна команда Донецької області РК «Твердий знак».
Команди нагороджені кубками, медалями та дипломами Української Федерації Регбіліг, а також якісними регбійними м’ячами Rhino. Всі учасники турніру отримали солодкі подарунки, а кращі гравці відзначені пам’ятними сувенірами від Федерації регбі Львівщини.
Кращі гравці турніру – Владислав Гуна («Буревісник» ДЮСШ-1 м. Хмельницький), Руслан Стасюк («Терен» м. Тернопіль), Олександр Романовський (ДЮСШ-4 м. Рівне), Арсеній Надводнюк («Hearts» м. Київ), Ярослав Бишкін («Подільські кажани» ДЮСШ-1 м. Хмельницький), Андрій Відмиш («Kyiv Rhinos» м. Київ), Ростислав Боніковський (ДЮСШ-2-»Станиславів» м. Івано-Франківськ), Тереза Кічма (ОДЮСШ м. Львів), Аріна Чередничок (збірна команда Донецької області РК «Твердий знак»).
Незважаючи на те, що змагання супроводжували атрибути воєнного часу – на початку турнір переривався через повітряну тривогу, а одразу після загального фото відключили світло, можна з впевненістю сказати, що спортивне свято для дітей відбулося на найвищому рівні!
Українська Федерація Регбіліг дякує за допомогу в організації турніру віце-президенту УФРЛ Петру Адамику, президенту РК «Сокіл» Юрію Грабовському, директору Львівської обласної ДЮСШ Оресту Куценку, а також за кваліфіковане суддівство – Ігорю Юркіну, Анастасії Скіценко, Любомиру Безнощуку, Володимиру Радчику, Віталію Пучкову та Євгену Чечеті.
Вітаємо з прийдешніми святами Святого Миколая, Різдва Христового та Нового року, бажаємо міцного здоров’я, мирного неба та нашої скорішої Перемоги!
Слава Збройним Силам України!!! Слава Україні!!!
Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери