Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Cуддівсько-тренерські курси УФРЛ
Традиційні передсезонні суддівсько-тренерські курси УФРЛ
14 травня в Києві на базі спеціалізованої школи №196 Українська Федерація Регбіліг провела традиційні передсезонні суддівсько-тренерські курси підвищення кваліфікації своїх фахівців. Участь взяли представники Києва, Харкова, Львова, Рівного та Покровська (Донецька обл.).
Цього року курси проводились за підтримки Спортивного комітету України – парасолькової організації неолімпійських видів спорту в Україні.
Програма курсів була присвячена змінам у правилах регбіліг та новим двом дисциплінами, що були затверджені 02.05.2023 Міністерством молоді та спорту України, а саме регбіліг-9 та пляжному регбіліг.
Курси проводили: голова Суддівського комітету УФРЛ, суддя міжнародної категорії – Олександр Івченко та голова Дитячо-юнацької комісії УФРЛ, суддя національної категорії та головний суддя змагань УФРЛ у 2023 році – Ігор Юркін.
Програма включала теоретичний та практичний блоки занять. По закінченню учасники курсів отримали відповідні сертифікати УФРЛ, а також примірники збірника правил з усіх різновидів регбіліг, який УФРЛ випустила також за підтримки Спортивного комітету України.
Керівництво Української Федерації Регбіліг висловлює щиру подяку за підтримку своїх проектів Спортивному комітету України в особах його президента – Іллі Шевляка та віце-президента – Олександра Брикульського. Окрема подяка директорці спеціалізованої школи №196 м. Києва – Олені Мендель за гостинність та співпрацю, а також подяка викладачу зазначеної школи і тренеру регбіліг клубу «Kyiv Rhinos» – Євгену Зубрицькому, за допомогу в організації заходу.
Нагадаємо, що календарні змагання з регбіліг у цьому сезоні починаються вже у наступні вихідні – 20 та 21 травня у Львові. Тож бажаємо успіхів усім тренерам та їх командам, а також успіхів суддівським бригадам УФРЛ в обслуговуванні змагань з нашого улюбленого виду спорту.
Низький уклін Збройним Силам України за можливість розвивати спорт у вільній і незалежній країні!
Разом до перемоги!

 

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери