Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Перші КМС та нові горизонти київського регбіліг

Перші «Кандидати спорту України» з регбіліг в кінці минулого року з`явилися в Києві.
Ними стали 13 гравців РК «Київ-НУФВСУ», команди, яка в 2016 році дебютовала у Чемпіонаті України і Кубку України з регбіліг і одразу зайняла призові місця – третє в Чемпіонаті та друге в Кубку України.

Команда була створена тренером з Харкова Артуром Мартиросяном у жовтні 2015 року на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України. У листопаді 2015 року вперше студентська команда НУФВСУ прийняла участь у Чемпіонаті України з регбіліг серед студентів і стала його переможцем.
Взимку 2016 року до студентів долучилися нові спортсмени та вже імениті гравці з інших київських регбійних клубів, які, як їм тоді здавалося, вже припинили свою спортивну кар`єру. Команда набула нового обличчя – сплав молодості та досвіду.

У 2016 році РК «Київ-НУФВСУ» приймав участь у майже всіх можливих змаганнях з регбіліг, регбі-7 та регбі-15 і всюди займав високі місця: Кубок Києва з регбі-7 (розділила перше місце з РК «Ірпінь»), Чемпіонат України з регбі-15 серед ветеранів (друге місце), турнір з пляжного регбі «Z-games» (перше місце), Чемпіонат України з регбіліг (третє місце) , Кубок України з регбіліг (друге місце), Чемпіонат України з регбіліг серед студентських команд (третє місце).

З січня 2017 року команда вступає в новий етап свого розвитку – участь у новому європейському проекті з регбіліг – Ukraine Super League. Українська Федерація Регбіліг організовує наступний національний чемпіонат за новими вимогами, пов`язаними з європейськими партнерами нової ліги. У зв`язку з цим команди-учасниці Української Супер Ліги матимуть назви клубів Європейської Супер Ліги. Київський клуб тепер матиме назву «Kyiv Rhinos», як славнозвісний англійський регбіліг клуб «Leeds Rhinos».

Бажаємо киянам та іншим українським командам нових спортивних досягнень, успіху новій лізі та скорішого виходу українського регбіліг на вищий європейський рівень.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери