Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5

Чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5 визначив найкращих.
06 квітня закінчився шостий чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5, організований Федерацією регбі Івано-Франківської області за підтримки Департаменту освіти та науки і Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради. Турнір шістнадцяти шкільних команд тривав протягом двох з половиною місяців і проходив у двох вікових групах: школярі до 13 і до 11 років.
В останній день відбулися фінальні ігри, які визначили призерів та переможців змагань. У кожній грі неможливо було назвати фаворита гри завчасно, а самі ігри були надзвичайно напруженими. Якщо у грі за третє місце серед молодших команд між ЗШ №25 і ЗШ №6 перші перемогли з рахунком 15:0, то гра за перше місце між командами шкіл ЗШ №19 і ЗШ №2 не виявила переможця ні основний час гри 10:10, ні у додаткові 5 хвилин. Лише у другому додатковому таймі гравець школи №19 Цапів Ілля втік від захисника команди суперника і приніс перше місце своїй команді.
Серед тринадцятирічних третє місце здобула команда ЗШ №6, яка лише другий рік виступає у змаганнях з регбі-5. Дві «спроби» Прощука Олександра школярам із школи №17 принесла успіх прогресуючій команді.
Окрасою всіх змагань стала гра між двома фаворитами турніру командами шкіл №19 і №25. Останні більшість часу провели в атаці, мали багато шансів відкрити рахунок, але вдалось це зробити лише в кінці першого тайму, завдяки комбінації, яку завершив Йосипів Богдан. Із початком другого тайму результативну атаку завершив Данилюк Марян, зрівнявши рахунок. Рівновага тривала не довго: індивідуальний блискавичний прохід вдався Левандовському Олександру. Це і принесло перемогу у чемпіонаті команді ЗШ №25.
Команди призери чемпіонату в кожній віковій групі були нагороджені Кубками, медалями і грамотами, а всі гравці – памятними грамотами Дитячої регбійної ліги. Крім того, індивідуальними призами були відзначені найрезультативніші та кращі гравці у вікових групах: Козенко Віталій (ЗШ №2), Романов Віталій (ЗШ №19), Гільтайчук Єлизавета і Рудницька Юлія (обидві ЗШ №25).
За результатами чемпіонату Івано-Франківська з регбі-5 кращі команди візьмуть участь у чеипіонаті і Кубку України з регбі, які заплановано провести у Камянець-Подільському і Смілі Черкаської області.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери