Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Перші «Майстри Спорту Міжнародного Класу» з Регбіліг


Цього року День Фізичної Культури та Спорту для Національної збірної України з регбіліг «Українці» та всієї великої родини регбіліг став надзвичайним! Саме до цього професійного свята Міністерство молоді та спорту України приготувало такий довгоочикуваний та дуже дорогий для кожного спортсмена і тренера подарунок – посвідчення «Майстра Спорту Міжнародного Класу»!
Наша команда в цьому році перемогла в Чемпіонаті Європи з регбіліг-9 всіх свої суперників і зайняла почесне перше місце, за що і була відзначена таким чином Міністерством молоді та спорту України.
Першими вдалося вписати своє ім`я в історію українського регбіліг як «Майстрам Спорту Міжнародного Класу» наступним спортсменам: Скорбач Олександр, Башевський Андрій, Козак Олександр, Троян Михайло, Семеренко Дмитро, Веприк Богдан, Трусов Євген, Щербина Олександр, Гранковський Анатолій, Андрєйченко Святослав, Сивокоз Олександр (всі – РК «Легіон ХІІІ – ШВСМ», Харків)
Радчик Володимир, Полюхович Вадим (обидва – РК «Верес», Рівне), Білоусов Андрій, Каєвич Дмитро (обидва – РК «Київ», Київ), Грищенко Остап, Коваль Валентин (обидва – РК «Сокіл», Львів), Васько Сергій (РК «Корзо», Ужгород).

Поздоровляємо усіх причетних з професійним святом та цією великою подією для українського регбіліг!

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери