Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Новорічне привітання Президента УФРЛ Артура Мартиросяна


Шановні Колеги: тренери, спортсмени, судді, спортивні функціонери, журналісти, спонсори та просто любителі Регбіліг! Вітаю Вас зі святами Нового Року та Різдва Христового! Бажаю Вам здоров’я, життєвої енергії та творчої наснаги! Хай в наступному році здійсняться Ваші заповітні мрії та щастить у нових починаннях!
Минулий 2017 рік став для Українського Регбіліг самим успішним за всю історію його існування! Наша Національна збірна вперше стала Чемпіоном Європи, 18 гравців цієї команди отримали почесне звання Майстрів спорту України міжнародного класу, а 4 тренери звання Заслужених Тренерів України, була створена безпрецедентна довгострокова програма розвитку нашого виду спорту разом з клубами найсильнішої в Європі ліги регбіліг!
Цей успіх не випадковий, це – результат попереднього десятиріччя нашої сумісної тяжкої і плідної праці! Лише завдяки посильному внеску кожного з Вас в наше спільне діло ми змогли вийти на Європейський рівень! Тому висловлюю Вам глибоку Вдячність за Ваш труд, віру та любов і сподіваюсь на подальшу успішну співпрацю!
В наступному 2018 році нас чекає початок нової ери розвитку Регбіліг в Україні: нова програма розвитку виду спорту, пов’язана з партнерством з англійськими регбіліг клубами та учбовими закладами, новий формат національних змагань, вперше українські збірні команди отримали шанс потрапити до Чемпіонату Європи 2018 серед юнаків до 19 років та до Кубку Світу 2021 серед дорослих національних збірних команд та ще наша Федерація готує дуже приємний сюрприз щодо подальших перспектив!
Щиро Вірю, що все заплановане нам вдасться і вже зовсім скоро в світі Україну будуть знати, як регбійну державу!
Приємних свят, на все добре!

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери