Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Курси УФРЛ пройшли з успіхом

20 січня в Харкові в головному офісі страхової компанії «Княжа» пройшли суддівські курси УФРЛ. Курси проводив голова СТК УФРЛ, суддя міжнародної категорії Олександр Івченко.

Цього року перед початком відповідального сезону нової української Супер Ліги було вирішено провести курси саме для суддів, що будуть обслуговувати в першу чергу цей вид змагань. Таким чином, свою підготовку продовжили 8 суддів: Денис Чернєв, Роман Бихов, Олексій Школьний, Олексій Марков, Дмитро Медведєв (усі з Харкова), Ігор Юркін (Покровськ), Віктор Баранов (Київ), Максим Синиця (Рівне).

«Курси пройшли дуже ефективно!»,- зазначив О. Івченко, – «ми розглянули усі питання, що повстали у минулому сезоні, розібрали багато відео матеріалів Європейської Федерації Регбіліг щодо суддівства, розробили концепцію подальших дій для якісного суддівства усіх видів вітчизняних змагань з регбіліг.»

21 січня в Києві в школі №196 пройшли тренерські курси. Цього року вперше УФРЛ проводила курси для дитячих тренерів з регбіліг. З цією метою було запрошено провідного спеціаліста з дитячого спорту, зокрема з регбіліг, тренера з Нової Зеландії – Рея Мюрфі.

Програма курсів складалась з трьох частин: теорія, практика, обговорення. Були розглянуті особливості тренування у регбіліг дітей вікових категорій: 6-8, 9-10, 11-12, 13-14, 15-16, 17-18 років.

У курсах прийняло участь 16 тренерів з 8 міст України: Геннадій Веприк, Анатолій Гранковський (обидва з Харкова), Ігор Юркін, Володимир Лисенко (обидва з Покровська), Володимир Мазепа (Краматорськ), Володимир Радчик (Рівне), Володимир Крутовський (Тернопіль), Богдан Микитюк (Івано-Франківськ), Северин Шкільник, Володимир Різов (обидва зі Львова), Артур Мартиросян, Руслан Мишко, Жанна Мишко, Євген Зубрицький, Артем Захаренко, Віктор Баранов (усі з Києва).

По закінченню занять усі тренери отримали відповідні тренерські сертифікати.

«Я дуже сильно здивований результатами, які були досягнуті у розвитку регбіліг в Україні за зовсім короткий період часу», – подилився своїми враженнями Рей Мюрфі, – «коли я їхав до України, то дуже хотів познайомитися не тільки з культурою Вашої країни, а ще безпосередньо з людьми, які так фанатично і старанно розвивають регбіліг вже який рік. Мені дуже хотілося внести свою лепту у старання цих людей. Сьогодні на курсах я побачив очі людей, які дійсно дуже люблять свою справу, тому я впевнений, що в найближчий час розвиток регбіліг в Україні набере ще більше обертів!»

В свою чергу, керівництво Української Федерації Регбіліг висловлює свою подяку Рею Мюрфі за допомогу у розвитку дитячого та юнацького регбіліг.
Також УФРЛ дякує директору спеціалізованої школи №196 – Олені Василівні Мендель за гостинність та співпрацю.

Нагадаємо, що ігровий сезон регбіліг 2018 починається 17 березня з матчів Супер Ліги, тож бажаємо успіху усім тренерам, їх командам та суддівським бригадам УФРЛ.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери