Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
УКРАЇНЦІ на туманному Альбіоні


Черговий історичний крок зроблено Українською Федерацією Регбіліг!
В рамках підготовки Національної збірної команди України з регбіліг «УКРАЇНЦІ» у 2018 році до відбіркових матчів Кубку Світу 2021 зі збірною Мальти, що відбудеться 30 червня у Валлеті, та збірною Греції, що відбудеться 8 вересня у Харкові, УФРЛ домовилась з представниками Англійської Федерації Регбіліг щодо отримання кращими українськими регбістами тренувальної та ігрової практики в англійському клубі. Таким гостинним клубом став «Milford Marlins» з Лідсу, що є фарм-клубом знаветного регбіліг клубу Англійської Супер Ліги «Leeds Rhinos».
Першими до Лідсу, що є неофіційною столицею англійського регбіліг, відправились 8 найдосвітніших гравців нашої збірної та багаторазового Чемпіону України – регбіліг клубу «Легіон ХІІІ» з Харкова: Олександр Скорбач, Михайло Троян, Олександр Козак, Сергій Кравченко, Богдан Веприк, Євген Трусов, Олександр Сивокоз і Олександр Щербина.
21 квітня четверо наших співвітчизників – Олександр Скорбач, Михайло Троян, Євген Трусов і Олександр Щербина, дуже успішно дебютували за «Milford Marlins» у гостьовім матчі з клубом «Stanningley». Не дивлячись на те, що їх команда в цій грі програла з рахунком 42:20 (перший тайм 24:0) треба відмітити, що у «Milford Marlins» всі спроби зробили саме наші гравці – 2 Євген Трусов і 2 Михайло Троян. А також всі наші хлопці, що разом грали на правому фланзі команди, не пустили жодної атаки до свого залікового міста. Таким чином: атака – ефективність 100%, захист – ефективність 100%!
Вітаємо всіх наших любителів регбіліг з цим успішним дебютом! Українська школа регбіліг довела свою спроможність на теренах Європи, а саме на батьківщині цього виду спорту!
Дякуємо нашим хлопцям за Віру в Український Регбіліг!
А також маємо слова Великої Подяки до тих, завдяки кому наші регбісти опинилися в англійському клубі. По-перше, хочемо від всієї душі Подякувати нашому Великому Другу і партнеру – директору компанії «VP Building ltd» Василю Паньковичу, без якого цей проект взагалі не був би можливим! А також окрема подяка за допомогу в реалізації цього проекту нашим Друзям з Йорку – Лі Пол-Рінтоулу та Гарі Дікенсону, виконавчому директору «Leeds Rhinos» Гарі Хезерінгтону, менеджеру зі змагань Англійської Федерації Регбіліг Девіду Рейбоулду та тренеру клубу «Milford Marlins» Гевіну Брауну! Дякуємо за Ваш внесок у розвиток Українського Регбіліг!

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери