Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Новини вихідних 2-3 червня

Почнемо з міжнародних новин. 2 червня в Лідсі на стадіоні Leeds Rhinos Rugby Academy перша та друга команди Milford Marlins, де грають 8 українців, приймали вдома наших давніх друзів з Йорку – команду York Acorn, та East Leeds – відповідно. Обидві гри були дуже важливі для нашого, як вже можна сказати, клубу, тому тренерський штаб на чолі з Гевіном Брауном вирішив задіяти наших хлопців у основі обох команд. У першій – на позиціях гравця другого ряду, центру та вінгера вийшли Євген Трусов, Олександр Щербина та Михайло Троян – відповідно, у другій – на позиціях стенд-оффу, стовпів та центру вийшли Олександр Скорбач, Олександр Козак, Олександр Сивокоз та Богдан Веприк – відповідно. Сергій Кравченко, нажаль ще не долікував травму після попередньої гри, тому цього дня підтримував своїх друзів морально. Обидві гри були дуже напружені, особливо у нашій першій команди. York Acorn дійсно дуже сильна команда і є одним з лідерів National Conference League, тому бойова нічия 30:30 стала закономірним результатом цієї вісімдесят хвилинної баталії. Щодо результату гри другої команди Milford Marlins, то тут досвіду і майстерності наших хлопців було достатньо щоб зломити опір супротивника – рахунок гри 38:16. В першій команді спробою відзначився Михайло Троян, в другій – трьома спробами відзначився Олександр Скорбач.

2 червня в Києві на стадіоні «Спартак» відбулися фінальні тури Чемпіонатів України з регбіліг серед юнаків до 14 та 16 років.
Серед представників наймолодшої вікової категорії – Ю14, з якої проводяться всеукраїнські змагання з регбіліг, призові місця посіли:
1.Збірна Донецької області РК «Твердий знак»
2.ДЮСШ-2-«Станиславів» м. Івано-Франківськ
3.ДЮСШ-4 м. Рівне
Серед юнаків до 16 років призові місця розподілилися наступним чином:
1.ДЮСШ-4 м. Рівне
2.ДЮСШ-2-«Станиславів» м. Івано-Франківськ
3.ОДЮСШ м. Львів
Вітаємо молоді команди зі спортивними успіхами і бажаємо їм подальших перемог!

3 червня в місті Перечин, Закарпатська область, відбувся матч Супер Ліги Чемпіонату України з регбіліг між місцевим Transcarpathia Trinity та гостями зі столиці Kyiv Rhinos. Матч був дійсно дуже цікавим та непередбачуваним. Кияни на чолі зі своїм новозеландським наставником Реєм Мюрфі приготували масштабну потужну облогу залікового міста закарпатської команди і довели рахунок першого тайму до 6:24 на свою користь. Але досвід наставника Transcarpathia Trinity і водночас тренера збірної України Ю19 Віктора Мельничука, а також бойовий настій горців зробив майже неможливе і переломили хід гри. Як підсумок – вольова перемога Закарпаття 37:30.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери