Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Новини вихідних 16-17 червня

Команда з Лідсу з українськими гравцями Milford Marlins знову приємно дивує. Дві гри – дві перемоги. Сталося це в суботу на стадіоні Leeds Rhinos Rugby Academy. Першою грала друга команда з одним з головних суперників і лідером своїй групи командою Stanningley. У стартовому складі були Олександр Щербина, Олександр Козак, Олександр Скорбач Олександр Сивокоз та Богдан Веприк. Гра була дуже запеклою, але Мілфорд дуже чітко відпрацював у захисті та дуже потужно атакув. Олександр Скорбач і Олександр Щербина занесли по спробі і зробили гольові паси. Підсумковий рахунок 23:0.
Після цього матчу одразу на цьому ж стадіоні грала перша команда Milford Marlins з Oulton Raiders. В її старті вийшов харків’янин Євген Трусов. Євген є головним бомбардиром з усіх українських гравців Мілфорду і в цій грі він також відзначився потужною спробою у своєму стилі. Гра була не менш характерною, але обставини на полі змінювались частіше у боки обох команд. Але Фортуна знов обрала нашу команду і Milford Marlins перемогли 34:28. Це були останні дві гри для наших хлопців перед зборами національної збірної, які починаються з 25 червня у Харкові, після чого 30 червня чекає кваліфікаційна гра з Мальтою до Кубку Світу 2021.
Бажаємо подальших перемог нашим хлопцям і збірній! Впевнені, що той досвід, який вони отримали у Англії буде у нагоді і Фортуна знов буде на нашому боці!

Тим часом Українська Супер Ліга дивує не менш. В неділю у Рівному на стадіоні «Водник» місцеві West Knights приймали лідерів Чемпіонату Lviv Tigers. І що відбувалося на ігровому полі у цій грі важко передати словами… Потужне протистояння двох гігантів на кожному клаптику землі, характерні захвати і миттєві атаки, яскраві спроби і неймовірні емоції всіх учасників цих подій, а головне непередбачуваний фінал баталії, коли на останніх хвилинах господарі занесли спробу тиграм і змогли вирвати таку важку і таку важливу перемогу. Після чого West Knights вперше очолили таблицю Супер Ліги з чим їх вітаємо і дякуємо за яскраву і характерну гру.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери