Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Курси ЄФРЛ в Харковi


11 липня в Харкові на базі СК «Металіст» розпочалися довгоочикувані курси Європейської Федерації Регбіліг. Вони є заключною частиною трьох річної програми підготовки нових спеціалістів (тренерів та суддів) та підвищення кваліфікації діючих спортивних функціонерів.
Розпочалася програма з курсів тренерів, які триватимуть 5 днів. Наступного дня почнуть свої заняття судді. Тренерськi курси проводить один з найдосвідченіших спеціалістів з підготовки тренерів – представник ЄФРЛ Мартін Крік. Він вже був у Харкові у 2012 році, коли ще перші українські тренери з регбіліг отримували на його курсах свою атестацію. Цього разу на тренерськи курси ЄФРЛ були запрошені: Геннадій Веприк з Харкова, Євген Зубрицький та Олександр Клємєнтенко з Києва, Володимир Радчик з Рівного, Володимир Крутовський з Тернополя, Володимир Лисенко з Донецької області та Богдан Микитюк з Івано-франківська.
Щодо суддівських курсів, то їх проводитиме, як і у 2012 році також у Харкові, коли і наші перші судді отримували свою атестацію, також представник ЄФРЛ – Денні МакНіс. Ці курси триватимуть 4 дні. На них були запрошені наступні судді УФРЛ: Олександр Івченко, Денис Чернєв, Роман Бихов, Олексій Школьний, Олексій Марков, Ігор Медведєв – усі з Харкова, Ігор Юркін з Донецької області, Максим Синиця з Рівного та Віктор Баранов з Києва.
Бажаємо нашим провідним спеціалістам регбіліг отримати нові знання та закріпити вже знайому інформацію для подальшого якісного розвитку нашого любимого виду спорту.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери