Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Новини з Англії


Минулої суботи наші четверо хлопців грали у складі першої команди Milford Marlins домашній матч з одними з лідерів National Conference League командою Leigh Miners Rangers. До основного складу потрапили: Олександр Скорбач на позицію центра, Михайло Троян на позицію вінгера та Сергій Кравченко і Євген Трусов – форварди другого ряду. Гра була дуже жорстка і динамічна – принциповий суперник, якому поступилися у гостях одну спробу. З перших же хвилин обидві команди намагалися нав’язати свою гру опоненту і задали високий темп. А також жага до перемоги відчувалася у кожному захваті обох команд. Першу спробу зробили гості, але Мілфорд швидко відігрався і повів у рахунку. Далі ситуація на полі також продовжувала нагадувати маятник, і то одна, то інша команда відзначалися спробами. Але всеж таки Мілфорд мав невелику перевагу і вів. Спроба нашого Олександра Скорбача була також дуже доречною у цьому протистоянні. В таких іграх все вирішують останні хвилини і тут, нажаль, гості виявилися сильнішими і занесли вирішальну спробу – фінальний рахунок 18:24.

У вівторок наші хлопці були запрошені до тренувального табору професійного регбіліг клубу Sheffield Eagles. Тренування проводили відомі тренери Марк Астон, Гед Коркоран та легенда регбіліг та Leeds Rhinos – Кіт Сеніор. Українці мали можливість пограти разом з профі, спробувати нові вправи на техніку та показати свої фізичні кондиції у залі штанги. «Це дуже необхідний для нас досвід, який буде сприяти нашому розвитку як гравців далі,»-зазначив Олександр Скорбач.

В середу друга команда Milford Marlins вирушила у гості до Eastmoor Dragons у Вейкфілд. У основному складі були: Олександр Скорбач на позиції стенд-оффа, Михайло Троян на позиції вінгера, Богдан Веприк – центр, Олександр Козак – стовп, Олександр Сивокоз – форвард другого ряду. Тут явним фаворитом був Мілфорд. Але господарі вирішили дати бій фаворитам і чинили значний опір на початку гри. По дві спроби від Михайла Трояна та Олександра Скорбача перекреслили цей задум і у підсумку 0:36 на користь Мілфорду.

А в цей четвер була ще дуже приємна подія – спеціально на тренування українців у Milford Marlins приїхала відома та дуже популярна у Англії телевізійна передача про регбіліг Rugby AM з її не менш відомим та популярним ведучим Алексом Сіммонсом. Дивіться цей випуск у наступну середу о 20:30 за київським часом на каналі Sky Sports.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери