Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Новини минулих вихідних

Минулі вихідні були дуже насичені змаганнями наших спортсменів різного рівня.
По-перше, звичайно, відбулися фінали Чемпіонату Європи Ю19, події якого вже освітлювалися медійними ресурсами українського регбіліг. Одже, в суботу 11 серпня команда України після поразок збірним Уельсу (0:90) та Сербії (54:26) змагалася з італійцями за 7-ме місце. Нажаль і вдруге в цьому році нашим хлопцям не вдалося перемогти збірну Італії (рахунок матчу 58:6), але той досвід, до речі він є першим в історії існування збірної України Ю19, що отримали наші спортсмени і тренери важко переоцінити. Тож, перший Чемпіонат для наших юніорів і доки 8 місце. «Ми, нажаль, зовсім не мали часу на якісну підготовку до боротьби з такими сильними суперниками, новина про нашу участь була несподіваною. Тому впевнені, що наступного разу ми будемо спроможні на більший результат,»- прокоментував виступ збірної Ю19 її тренер Ігор Юркін.
Запекла боротьба у фіналі Чемпіонату Європи Ю19 сталася між збірними Англії та Франції. Всупереч прогнозам, в яких англійці були фаворитами, французька команда дала справжній бій і змогла вибороти Чемпіонський титул! 24:26 остаточний рахунок фіналу і збірна Франції – Чемпіони Європи Ю19 2018 року!
Таким чином, учасники Чемпіонату посіли наступні місця:
1. Франція
2. Англія
З. Уельс
4. Шотландія
5. Сербія
6. Ірландія
7. Італія
8. Україна

В ту ж суботу, але в Англії, у Лідсі наші легіонери у складі місцевого клубу Milford Marlins приймали своїх принципових суперників – клуб Thornhill Trojans. Було два матчі – грали перші та другі команди клубів. Першими грали другі команди, і тут Мілфорд зміг, хоча і не без труднощів, здолати дуже досвідчений склад Троянців. У стартовому складі другої команди були наші Олександр Козак на позиції стовпа та Олександр Сивокоз на позиції гравця другого ряду нападу. Рахунок матчу 42:34.
У другому протистоянні вже перших команд у старті вийшли наші Євген Трусов на позиції гравця другого ряду нападу та Михайло Троян на позиції вінгера. Нажаль, не зважаючи на всі старання нашої команди, в цій грі суперник виявився сильнішим і гравцям Мілфорду не вдалося жодного разу приземлити м’яча у заліковому місті Троянців. Рахунок матчу 2:28.

І третя новина вже з України. Також 11 серпня продовжились матчі Супер Ліги після місячної перерви. Kyiv Rhinos приймали West Knights. Інтрига цього матчу була з самого початку. По-перше тому, що кияни спромоглися одержати перемогу у гостях на початку сезону, після чого Лицарі неочікувано здужали лідерів Чемпіонату – Lviv Tigers. Але на цей раз стіни домашнього стадіону «Спартак» і місцеві вболівальники допогли господарям здолати штурм «західного війська» і нав’язати свою гру. Перший тайм закінчився з рахунком 18:4 на користь Rhinos, остаточна перевага також залишилася за киянами – 58:8. Хет трік у Олександра Клємєнтенко з київської команди, обидві спроби у гостів зробив Вадим Полюхович.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери