Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Новини минулих вихідних


В суботу 18 серпня в Англії відбулися дві події, які пов`язані з Українським Регбіліг.
Клуб з Лідсу Milford Marlins вийшов на фінішну пряму у своїх змаганнях. Його друга команда грала у себе вдома на регбійному полі Leeds Rhinos Rugby Academy фінальний матч зі своїми принциповим суперником – також клубом з Лідсу Stanningley. Цього дня з 8 українських гравців у цій грі приймав участь лише Олександр Сивокоз, який грав на позиції форварда другого ряду. Нажаль фінал регулярного чемпіонату для нашої другої команди не був таким вдалим, як більша частина сезону, коли Мілфорд займав першу позицію у турнірній таблиці. У цьому вирішальному дербі перемогу одержав Stanningley з рахунком 20:30.

Цієї ж суботи, але у Йорку на виїзді грала перша команда Мілфорду. У її складі були наші Олександр Скорбач – на позиції центра, Михайло Троян – на позиції вінгера, Євген Трусов – на позиції форварда другого ряду і Олександр Козак – на позиції стовпа. Треба зазначити, що команда York Acorn, а саме її тренер Лі Пол-Рінтоул є давніми друзями УФРЛ: Лі приїжджав у 2009 та 2010 роках до Харкова у складі збірної Великої Британії BARLA ще як гравець, а минулого року саме він привіз до Харкова на турнір пам`яті А.В.Мартиросяна збірну York & District вже як тренер. Тому ця зустріч була довгоочікуваною, тим більше що гра з його командою у Лідсі закінчилася нічиєю 30:30, і всім було дуже цікаво який буде результат цього матчу. А результат дійсно став несподіванкою для обох команд. Традиційно рівний суперник Мілфорду не зміг протистояти натиску саме українських гравців. Один за одним кожний з наших хлопців занесли по спробі: спочатку Михайло Троян зробив спурт по лівому краю майже через все поле, потім Євген Трусов пробив трьох гравців Йорку біля воріт, далі Олександр Скорбач прорізав лінію захисту неподалік залікового міста господарів, і четвертим пробив захист Йорку Олександр Козак і влітів у заліковку з захисниками на спині. Лише у другому таймі господарі змогли отямитися і почати набирати очки, але вже було пізно, підсумковий рахунок матчу 16:40 на користь Мілфорду.

19 серпня вже у Львові відбулася гра Супер Ліги Чемпіонату України з регбіліг Lviv Tigers – West Knights. Тут також було дуже цікаво чим відповість вдома Львів після неочікуваної для всіх поразки на виїзді. Але особливої інтриги не відбулося і Тигри з перших хвилин почали полювання на Лицарів – 42:6 рахунок першого тайму. У другому таймі господарі збавили темп, але все ж таки продовжували домінувати, і таким чином фінальний свисток центрального рефері цього матчу Віктора Баранова зафіксував рахунок 64:12 на користь Lviv Tigers. У господарів хет трік у Боднара Романа, а у гостей традиційно відзначився спробою граючий тренер Володимир Радчик. Також у своїй влучності пробиття по воротам позмагалися штатні кікери команд – львів’янин Данило Гапон забив 8 з 12 реалізацій, у Володимира Крутовського з Тернополя були влучними обидві реалізації.

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери