Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Новини минулих вихідних


Сезон українських змагань з регбіліг 2018 підходить до завершення і у минулі вихідні відбулися дві його знакові події.
По-перше, в Супер Лізі харківський клуб Legion XIII – Giants зіграв одразу дві гри і в обох здобув очікувані перемоги. 29 вересня в Харкові на стадіоні Динамо харків`яни приймали свого головного конкурента – клуб Lviv Sokil – Tigers, який цього року спромігся вперше в історії українського регбіліг перемогти багаторазових Чемпіонів України. Але на виїзді Тигри не змогли повторити свого домашнього успіху, хоча приклали до цього всі можливі сили. Легіон ХІІІ потужно провів весь матч і як підсумок фінальний рахунок 72:10 на користь господарів.
30 вересня Legion XIII – Giants вже штурмував в Києві місцевих Kyiv Rhinos. Набравши ходу до фіналу чемпіонату, харків`яни зовсім не залишили шансів столичному клубу і методично крок за кроком знаходили проломи у захисних порядках господарів. Киянам так і не вдалося взяти залікове місто суперника і лише штрафний прикрасив рахунок на табло, який у підсумку став 2:86 на користь гостів.
Таким чином, у гранд фіналі Супер Ліги Чемпіонату України з регбіліг вже третій рік поспіль зустрінуться Lviv Sokil – Tigers і Legion XIII – Giants. Відбудеться матч 14 жовтня у Львові на стадіоні Юність.

Не менш цікавими, але більш інтригуючими були матчі фінального туру Чемпіонату України серед юніорів до 19 років. Змагання з регбіліг цього віку вперше проводилися в Україні в цьому році у зв`язку з участю нашої юніорської збірної Ю19 у Чемпіонаті Європи з регбіліг Ю19 2018.
30 вересня регбіліг дебютував в Одесі на стадіоні Спартак, де чотири команди виборювали призові місця чемпіонату. Ігри були на стільки непередбачувані, а команди на стільки рівні, що аж три команди у підсумку набрали однакову кількість очок і зайняті місця вирішувалися по особистим зустрічам і різниці набраних очок між ними. В практиці українських змагань з регбіліг це також було вперше. Таким чином, команди чемпіонату Ю19 зайняли такі місця:
1.Збірна Донецької області РК «Ъ»
2.«Сокіл – НАСВ», м. Львів
3.ДЮСШ-2 – «Станиславів», м. Івано-Франківськ
4.Збірна Закарпатської області «Transcarpathia Trinity»
Вітаємо Чемпіонів, призерів і всіх учасників цих змагань, а також вітаємо РК «Ъ» з золотим дублем, який цього року також виборов перше місце у чемпіонаті України з регбіліг серед юнаків до 14 років!

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери