Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Делегація Міжнародної Федерації Регбіліг відвідала конференцію «Спорт-Акорд»

Головний виконавчий директор Міжнародної Федерації Регбіліг Найджел Вуд відвідав конференцію «Спорт-Акорд», яка проводиться на Золотому березі в Австралії, а також Генеральну Асамблею Глобальної асоціації міжнародних спортивних федерацій (GAISF)

«Спорт Акорд» – це щорічний спортивной конгрес, в якому беруть участь представники понад 100 спортивних федерацій, а також всесвітніх асоціацій, що представляють спорт. GAISF – це глобальна організація, що об’єднує всі міжнародні федерації, як олімпійські, так і неолімпійські, для обміну передовим досвідом та просування спорту на міжнародному рівні.

МФРЛ в даний час є спостерігачем в GAISF і активно працює над отриманням статусу повноправного члена.

Найджел Вуд наголосив на важливості членства в GAISF для подальшого зростання і розвитку регбіліг по всьому світу.

«Правління МФРЛ вважає, що набуття повноправного членства в GAISF є головним пріоритетом для спорту. У минулому році сорок країн зіграли на міжнародній арені регбіліг, і багато хто починає грати. І це правильно, що регбіліг повинен стати невід’ємною частиною міжнародного спортивного руху. Регбіліг має довгу і горду історію, про яку ми знаємо в граючи в регбіліг, але ми хочемо поділитися цим ширше. З моменту появи спорту в 1895 році ми були лідерами в просуванні міжнародних спортивних змагань з першими тестовими матчами в 1907 році. Ми були другим великим видом спорту, який організував змагання на кубок світу. Шістнадцятий етап Кубка світу з регбіліг відбудеться в Великобританії в 2021 році, коли чоловічі, жіночі та інвалідні коляски будуть проходити одночасно на спортивних аренах світового класу, включаючи Олд Траффорд, Емірейтс і Сент-Джеймс парк. Регбіліг дуже пишається тим, що може проводити мегаподії світового рівня. Здорово бути тут, в Квінсленді, в місці, де проживають нинішні володарі Кубка світу з регбіліг та місцi, де регбіліг, ймовірно, є спортом номер один. Я сподіваюся, що делегати і офіційні особи GAISF зможуть випробувати багату спадщину і хвилювання, яке наш спорт приносить народу Квінсленда і яким користуються мільйони людей по всьому світу ».

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери