Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Конгрес Європейської Федерації Регбіліг в Стамбулі

 

Всього понад 40 делегатів, що представляють 23 національні федерації, брали участь в Конгресі ЕФРЛ, який відбувся на цих вихідних в Стамбулі.

Генеральний директор ЄФРЛ Кріс Теір прокоментував: «В даний час в міжнародному регбіліг відзначається особлива активність», – сказав він. «Туреччина, яка нещодавно стала членом ЄФРЛ, продемонструвала величезне зростання в останні роки, і цілком доречно, що вони знаходяться в центрі уваги».

Теір додав: «Представництво включало в себе найбільше в історії зібрання з країн Близького Сходу і Африки перед континентальним чемпіонатом цього року. Наша роль – забезпечити зростання спорту, розвиток федерацій і провести одні з кращих міжнародних змагань. Такий вид спілкування віч-на-віч забезпечує безперебійну роботу міжнародного регбіліг, організовується більше ігор і росте кількість учасників, які допомагають один одному.

На дводенній зустрічі також відбулась перша в історії міжнародна гра жіночої збірної Туреччини з Італією, яка закінчилась з рахунком 18-14 на користь турецької команди.

«Це дуже хвилююча подія для турецького регбіліг», – сказав президент Турецької Федерації Регбіліг Гурол Йилдиз. «Це були історичні вихідні, і ми дуже пишаємося тим, що італійські жінки розділили з нами цей чудовий момент. Ми витратили багато часу і зусиль, щоб прийти до цієї стадії, особливо наш засновник, директор з розвитку і тренер з жіночих питань Жюльєн Треу і член правління Фатіх Четінкая. Розвиток жіночого регбіліг є дуже важливою частиною ТФРЛ ».

Директор Федерації Регбіліг Італії Тициано Франчіні зазначив: «Італійська жіноча команда дуже рада відновити свою міжнародну діяльність в сезоні 2019 роки після двох ігор з Францією в 2018 році. Всі гравці дуже зацікавлені в тому, щоб домогтися позитивних результатів і продовжувати працювати над поліпшенням ».

 

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери