Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Туреччина і Україна зустрінуться в рамках Чемпіонат Європи U19


Туреччина зустрінеться з Україною в цю суботу (31 серпня) на стадіоні Бейлербей в Стамбулі, щоб визначити восьму країну, яка зіграє на чемпіонаті Європи U19

Переможці відправляться в Ліньяно-Сабб’ядоро в Італії, щоб приєднатися до господарів, Франції, Англії, Уельсу, Шотландії, Сербії та Ірландії з 3 по 13 вересня наступного року.

Турецька Асоціація Регбіліг в процесі підготовки провела тренувальні збори в Ескішехір, Анкарі та Стамбулі.

Регбіліг в Туреччині продовжує зростати, в ній беруть участь понад 15 чоловічих і жіночих команд, в яких беруть участь близько чотирьохсот гравців.

«Ми активно заохочуємо гравців, особливо молодих, віком від 16 до 19 років, які роблять свої перші кроки в спорті», – сказав головний тренер турків Гуркал.

Керівник команди Ойтун Колок зазначив: «Туреччина – це країна з молодим населенням. Ми готуємо наших молодих гравців до міжнародних матчів розумово, технічно і фізично і створюємо справжнє братство ».

Українські регбісти зіграли дві гри в Сербії в рамках своєї підготовки, перемігши другу команду 44-0 і першу команду збірної Сербії U19s 32-10, обидві ігри проходили на стадіоні SC Inge в Белграді.

Артур Мартіросян президент Української Федерації Регбіліг, прокоментував: «Одна з основних цілей нашої федерації – вивести спорт на вищий рівень, тому участь наших старших і молодших національних збірних в чемпіонатах Європи є дуже важливим показником. Ми дійсно хочемо взяти участь в повному чемпіонаті Європи U19s в наступному році ».

Матч можна подивитися в прямому ефірі за адресою: https://www.facebook.com/events/355554695368339/?ti=icl

ТУРЕЧЧИНА U19
Каан Баран Четінер (Ankara Phrygians), Бурак Озкан, Сейіт Юлкер, Бураккан Ермез, Мерт Йилдирим (Aqua Rugby), Мустафа Ефе (Avcı), Еймен Агдас (Badgers), Альпера Гюнешкескіс (Eskişehir Çamlıca sk), Кенер Арк, Керім Комерт, Бешикташ Енсар Дас, Рамазан Томрук (Kandira Akçakoca sk), Огуз Ергене, Деніз Кючук, Юсуф Кан Тун (Kadıköy Bulls), Канберк Демірчі, Батухан Кесе, Алпер Яман, Преслі (Western City Tigers)

УКРАЇНА U19
Іван Капустяк, Максим Шевчук (Буревісник), Олександр Слизовский (Дніпро), Віталій Пучков (Легіон XIII), Орест Адамик, Данило Гапон, Юрій Колосовський, Ростислав Ковалишин, Данило Козак, Олег Кунинець, Ігор Ващук (Lviv Tigers), Андрій Іванюк, Тарас Сплавнік (Станіслав), Вадим Поліщук, Олександр Рожко, Данило Ведлер (West Giants)

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери