Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Чемпіонат України Ю11


Другим заходом, присвяченим Українською Федерацією Регбіліг до 13-ої річниці розвитку Регбіліг в Україні став чемпіонат серед юнаків наймолодшої вікової категорії – 2008-2009 р.н. Його УФРЛ проводила 3 листопада в Києві на спортивних майданчиках Міжнародної Академії Управління Персоналом разом з Федерацією Регбіліг Києва, Міністерством молоді та спорту України, РК «Київські соколи» в особі Олега Сморчкова, Міжнародного жіночого руху «За сімейні цінності» в особі Оксани Скляренко і також при підтримці регбійного бренду «Offload» компанії «Decathlon».
В чемпіонаті брали участь дев’ять команд з сіми міст України: Києва, Івано-Франківська, Хмельницького, Рівного, Тернополя, Житомира та Покровська (Донецька область).
Відкриття змагань проводили голова ДЮК УФРЛ і головний суддя змагань Ігор Юркін та президент Української Федерації Регбіліг Артур Мартиросян, які привітали команди з дебютом в офіційних всеукраїнських змаганнях з регбіліг наймолодшої вікової категорії та побажали всім учасникам отримати задоволення від гри.
Турнір проводився одночасно на трьох спортивних майданчих за коловою системою в трьох групах по три команди, після чого за зайнятими місцями команди розподілялися також на три групи: Cup, Shield і Bowl, де знов грали за коловою схемою розіграшу. Таким чином, з призами залишилися абсолютно всі команди.
Результати чемпіонату України з регбіліг серед юнаків 2008-2009 р.н.:
1. ДЮСШ №1-»Буревісник», м. Хмельницький
2. ДЮСШ №4, м. Рівне
3. РК «Київські соколи», м. Київ
4. Збірна Донецької області РК «Твердий знак», м. Покровськ
5. ДЮСШ №2 -»Станиславів», м. Івано-Франківськ
6. РК «Терен» – ОДЮСШ, м. Тернопіль
7. ДЮСШ «Авіатор» – «Антарес», м. Київ
8. ДЮСШ «Авіатор» – «Рембаза», м Київ
9. РК «Житомирські соколи», м. Житомир.
На нагороджені І. Юркін та О. Сморчков подякували всім командам за участь та захопливу гру, а О. Скляренко відзначила призом «За чесну гру» команду «Житомирські соколи». А. Мартиросян від регбійного бренду «Offload» компанії «Decathlon» подарував командам першої трійки ігрові м’ячі та нагородив кращих гравців від всіх команд-учасниць комплектами термоодягу для регбі. Дитяче спортивне свято відбулося і сезон 2019 закінчено на мажорній ноті. Тепер будемо готуватися до нового сезону та чекати нових змагань! Всім Регбіліг!

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери