Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Глобальна Асоціація Міжнародних Спортивних Федерацій продовжила статус спостерігача для Регбіліг.

Глобальна Асоціація Міжнародних Спортивних Федерацій (ГАМСФ) продовжила статус спостерігача Міжнародному Регбіліг (МРЛ) ще на два роки у зв’язку з постійним зростанням в міжнародному спортивному співтоваристві.
Менеджер з глобальних операцій МРЛ Денні Казанджян привітав розширення і прокоментував:
«Наше членство в ГАМСФ дійсно важливе і є невід’ємною частиною перетворення організації в міжнародну федерацію високого рівня. Протягом першого дворічного періоду спостережень число членів, визнаних урядом, збільшилася на одну третину, МРЛ провели істотну реформу управління, модернізували бренд організації, узгодили перші кроки десятирічного міжнародного календаря і почав приймати такі основні активності, як антидопінгові і технічні розробки.»
«Ми визнаємо важливість членства в ГАМСФ для регбіліг та для більш широкого членства в МРЛ. Це також дозволяє іншим видам спорту і агентствам взаємодіяти з регбіліг таким чином, якого раніше не було з огляду на визнання наших стандартів, які надає ГАМСФ.»
«Ми тісно співпрацюємо з ГАМСФ і нашими членами для досягнення повного членства. Це включає в себе управління різними і часто складними урядовими вимогами, які діють в кожній з наших країн-учасниць, а також в тих країнах, які прагнуть стати членами.»
«Цей процес вимагає, щоб кожна країна-член задовольняла критеріям свого власного уряду, і, хоча це іноді буває важко для деяких членів, це, безумовно, хороша дисципліна, яка зміцнює як їх індивідуальним регулюванням, так і доступ до ресурсів, включаючи всі важливі можливості для гри і зростання регбіліг.»

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери