Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
ПЕРШІ ОЛІМПІЙСЬКІ НАДІЇ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІЛІГ

В минулі вихідні на День Святого Миколая у Львові відбулися перші дитячі змагання в рамках нової десятирічної стратегії розвитку регбіліг в Україні Української Федерації Регбіліг, яка розрахована до 2032 року, коли на Олімпійських іграх в австралійському Брісбені має бути представлений Регбіліг. Саме з цим пов’язана і назва цього всеукраїнського турніру – «Олімпійські надії», який за одностайним бажанням всіх учасників планується зробити традиційним. Взяли участь у змаганнях дев’ять дитячих команд 2010-2011 р.н. з 7-ми міст: Львова, Києва, Хмельницького, Рівного, Тернополя та збірна команда Донецької області, яка була складена з представників Покровська та Селидове.
Боротьба у всіх матчах без винятку була дуже запекла і рівень гри команд приємно здивував всіх запрошених гостей і самих учасників.
Завдяки ініціативі Української Федерації Регбіліг в особах її президента – Артура Мартиросяна та віце-президента – Петра Адамика, а також президента легендарного львівського регбійного клубу «Сокіл» – Юрія Грабовського і великого друга українського регбіліг – Івана Ревко, нагороди і подарунки на цьому святковому турнірі отримали абсолютно всі команди, не зважаючи на місце, яке вони посіли. Окрема подяка за надані регбійні м’ячі партнеру УФРЛ – компанії «Gera».
Але змагання – є змагання, тож їх результати наступні:
1. Збірна Донецької області РК «Твердий знак»
2. РК «Буревісник» – ДЮСШN1 (Хмельницький)
3. Kyiv Rhinos (Київ)
4. КІВС (Львів)
5. ДЮСШN4 (Рівне)
6. Hearts (Київ)
7. РК «Подільські кажани» – ДЮСШN1 (Хмельницький)
8. РК «Терен» (Тернопіль)
9. ЛОДЮСШ (Львів).
Українська Федерація Регбіліг дякує за допомогу в організації турніру директора Львівської обласної ДЮСШ – Ореста Куценка, а також за кваліфіковане суддівство – арбітрів УФРЛ: Ігора Юркіна, Віктора Баранова, Євгена Зубрицького, Дмитра Радиша, Дмитра Василишина, Андрія Бондарчука.
Ще раз вітаємо всіх зі святами, нехай у Ваших родинах панує любов, злагода та щастя! До зустрічі на регбіліг!

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери