Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ УФРЛ

26.12.2021 в Харкові відбулося Розширене засідання Президії УФРЛ. В ньому взяли участь члени Президії УФРЛ у складі: президент УФРЛ – Артур Мартиросян, перший віце-президент – Геннадій Веприк, віце-президенти – Петро Адамик, Олександр Івченко та Денис Чернєв, виконавчий директор – Роман Бихов, члени Президії – Ігор Юркін та Євгеній Голенко. До участі також були запрошені: голова ревізійної комісії УФРЛ – Олег Василашко та член ревізійної комісії – Костянтин Хахалєв, президент Федерації регбіліг Миколаївської області – Олена Морозан, голова Федерації регбіліг Івано-Франківської області – Михайло Ярема, віце-президент Хмельницької обласної федерації регбіліг – Олег Плахотнюк, тренер Харківської обласної академії регбі і регбіліг – Анатолій Гранковський.
Були проведені підсумки рекордного в історії вітчизняного регбіліг за кількістю всеукраїнських змагань сезону 2021. Було підкреслено в яких непростих умовах довелося СТК УФРЛ на чолі з Артуром Мартиросяном та Ігорем Юркіним провести на достатньо високому рівні Супер Лігу чемпіонату України, Кубок України, чемпіонати України серед юнаків до 12, до 14, до 16 та до 18 років, а також два турніри «Kyiv Open» для дорослих команд, турнір з пляжного регбіліг на Ukrainian Beach Games 2021 та турнір «Олімпійські надії» для юнаків до 11 років. Завдяки чому УФРЛ підписала угоду про трансляції своїх головних змагань з австралійською компанією СКМ RED. Було відмічено успішний виступ національної збірної України під керівництвом Геннадія Веприка на чемпіонаті Європи в Сербії, де головним досягненням стала перша в історії перемога нашої команди над збірною Росії. Результатом цих досягнень став новий рекорд – у світовому рейтингу з регбіліг 2021 року Україна серед всіх країн піднялася на найбільшу кількість позицій (+14) і посіла 25 місце у світі.
До цього ще були зазначені такі досягнення УФРЛ в 2021 році, як трансляція матчів минулого Кубку Світу з регбіліг на всеукраїнському телеканалі «Спорт 1″ та перемога проекту УФРЛ в конкурсі на грант СКУ.
Тож сезон 2021 для українського регбіліг всупереч всім умовам став одним з успішних в історії! Тим більш це приємно, що саме в цьому році українському регбіліг виповнилося 15 років! І це кращий подарунок для нашого улюбленого виду спорту та всіх його прихильників!
Дякуємо за підтримку нашого виду спорту Міністерству молоді та спорту України на чолі з міністром Вадимом Гутцайтом та Спортивному комітету України на чолі з Іллєю Шевляком!
Щодо планів на найближче майбутнє, а саме на 2022 та 2023 роки, Президією УФРЛ було вирішено провести додаткове Розширене засідання Президії УФРЛ вже в січні нового 2022 року.
Тож ще раз вітаємо всіх небайдужих до розвитку регбіліг в Україні з успішним ювілейним сезоном і бажаємо нових успіхів вже в новому році! І напередодні новорічних свят, дуже хочеться побажати миру і процвітання нашій Україні та міцного здоров’я і благополуччя всім родинам наших громадян! До нових зустрічей на Регбіліг!!!
Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери