Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
УФРЛ ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ!

Новий рік розпочався, тож нові плани, нові проекти, але головні цілі ті ж самі!
УФРЛ завжди відкрита для співпраці з новими партнерами, тому нагадаємо головні 5 причин, чому важливо інвестувати в український Регбіліг
Що таке Регбіліг? Це спортивна командна контактна гра з овальним м’ячем, у філософії якої закладені поняття поваги, дисципліни, цілеспрямованості, командної роботи та альтруїзму. Для розуміння кожної причини поставимо питання:
1. Здоров’я. Краще жити у суспільстві здорових у всіх відношеннях людей або серед хворих фізично та психічно індивідуумів?
2. Свідомість. Звідки візьметься здорова адекватна молодь, щоб можна було нею пишатися, а не боятися ходити вечорами вулицями, боятися за своїх близьких чи машину, нерухомість, якщо не виховувати таку молодь та не створювати для неї умов для самореалізації?
3. Моральні ціінності. Звідки візьмуться нормальні здорові у всіх відношеннях компанії для дітей, добрі друзі для синів та гідні майбутні чоловіки для дочок без відповідних дій?
4. Інтереси. Які заходи краще, щоб відвідувала молодь, цікаві спортивні змагання чи незрозумілі тусовки?
5. Розвиток. Яким має бути середовище в цілому в нашій країні, щоб можна було в ньому повноцінно і комфортно жити?
Ці питання актуальні будь-коли!.. Як сказав ще Бісмарк: «Хто економить на школах, той будуватиме в’язниці!..» Тому відповіді напрошуються самі собою: треба інвестувати в освіту, фізичну культуру та спорт, науку та культуру!
Ми представляємо спортивний сектор і вважаємо його одним із пріоритетних, тому що в складні періоди для країни ситуацію в ній можуть змінити лише сильні духом та освічені люди! Але чому саме Регбіліг? Ігрові види спорту є найбільш видовищними та популярними, а отже, соціально кориснішими! І знов-таки, чому Регбіліг? Регбіліг саме тому, що, як вже сказано вище, в його філософії закладені поняття Поваги, Дисципліни, Цілеспрямованості, Командної роботи та Альтруїзму! І саме це у поєднанні з контактним видом змагальної діяльності, яка виховує силу духу, робить Регбіліг цікавим спортивним видовищем та ефективним засобом виховання як у фізичному, так і морально-етичних аспектах!
Саме з цією метою УФРЛ було створено повну структуру офіційного в Україні виду спорту Регбіліг, починаючи з дитячих безконтактних шкільних ліг і потім контактні юнацькі та дорослі змагання. Для підвищення популярності в Україні Регбіліг та привернення до нього суспільної уваги з 2018 року було створено новий формат Супер Ліги чемпіонату України серед дорослих команд (18 років і вище) – UKRAINE SUPER LEAGUE , яка була сформована за підтримки найсильніших європейських регбіліг клубів з Англії. Саме UKRAINE SUPER LEAGUE є флагманом розвитку усієї структури Регбіліг в Україні, і вже з весни 2022 року за умовами угоди УФРЛ та австралійської компанії CKM RED, трансляції наших матчів побачить весь світ
Тому УФРЛ запрошує до співпраці всіх небайдужих до майбутнього нашої країни та сподіваємось на продуктивні довгострокові взаємовідносини!
Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери