Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
УКРАЇНСЬКІ БРАТИ І СЕСТРИЧКА
Сьогодні на сайті Міжнародної Федерації Регбіліг вийшла чудова стаття Бреда Волтера про двох австралійських зірок регбіліг українського походження – Натана Клірі та Хадсона Янга.
Ми, в свою чергу, ще хочемо додати інформацію про ще одну зірку австралійського регбіліг українського походження – Шейлі Бент.
Всі вони були запрошені до збірних команд штату Новий Південний Уельс «Blues» (чоловічої та жіночої – відповідно) для участі у найвідомішій серії ігр всіх зірок Австралії з регбіліг «Стейт оф Оріджін» між двома найбільшими її штатами – Новий Південний Уельс та Квінсленд.
Ця серія складається з трьох матчів, грається кожного року, а започаткована вона була ще 40 років тому у 1982 році. Поки за ці роки за перемогами невелика перевага у команди Квінсленду «Maroons», але будемо сподіватися, що наші Українці зможуть допомогти врівноважити це співвідношення.
Посилання на статтю Бреда Волтера:
‘Ukrainian brothers’: Cleary, Young to represent heritage in State of Origin
Також нагадаємо, що у регулярному чемпіонаті Австралійської НРЛ, який триватиме до середини жовтня наші Українці представляють наступні команди:
  • Натан Клірі – Пенріт Пантерс
  • Хадсон Янг – Канберра Рейдерс
  • Шейлі Бент – Голд Кост Тайтенс
Тож, продовжуємо вболівати і за них!
Go Ukrainians!!!

 

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери