Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
УКРАЇНЦІ – ПЕРЕМОЖЦІ UNITY CUP!

Минулими вихідними в столиці Греції – Афінах відбувся Кубок Єдності, організований Європейською та Грецькою Федераціями Регбіліг для підтримки Української спільноти регбіліг і задля подальшого розвитку регбіліг в Україні в такі складні для нашої країни часи!

 

Кубок складався з двох матчів між збірними Греції і України, переможець визначався по сумі двох ігор. Всупереч всім прогнозам (за збірну Греції грали 8 австралійських професійних гравців греків по походженню) обидва матчі виграли Українці – 24:38 і 12:24. Тренер Національної збірної України – Артур Мартиросян зазначив: «Обидві перемоги далися нам дуже важко! Команда зробила майже неможливе, враховуючи те, що у нас був лише тиждень підготовки у Львові до цього турніру та всього два одноденних тура за весь рік внутрішнього чемпіонату з регбіліг-9, і зовсім не було повноформатних змагань 13 на 13, як на цьому кубку!

Але всі наші гравці задля перемоги приклали дійсно надзусилля, чітко і повністю виконали установки на обидві гри та в черговий раз показали, що таке Український характер! Саме цей характер і командний дух, який закладається у наших збірних і є ключовим фактором наших перемог – саме він допоміг нашій юніорській збірній минулого року здолати на чемпіонаті Європи в Італії команду господарів, збірну Сербії та Ірландії, і саме Український характер дав гідний опір російському агресору на цій жорстокій війні!

Дуже вдячний всім нашим хлопцям і всім хто підтримував нашу команду!

Також хочу подякувати нашому Міністерству молоді та спорту на чолі з Вадимом Марковичем Гутцайтом, завдяки яким у нашій збірній з’явилась можливість в черговий раз проявити себе на міжнародній арені!

Окрема подяка і низький уклін ЗСУ і всім, хто боронить нашу країну від російського агресора і надає можливість продовжувати розвивати спорт у вільній і незалежній Україні!».

 

 

Додамо, що сьогодні – 1 листопада закінчується збір коштів, організований УФРЛ для сімей загиблих регбістів – реквізити збору в наших попередніх постах. Інформацію про результати збору ми сповістимо незабаром.

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

 

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери