Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РЕГБІЛІГ!

Українська Федерація Регбіліг щиро вітає всіх любителів ігр з овальним м’ячем з подвійним Святом!

Сьогодні виповнюється рівно 17 років, як 1 листопада 2006 року в Україні, в Харкові зробив свої перші кроки Регбіліг!

 

За цей відносно недовгий час УФРЛ, її фахівцями, збірними командами України з регбіліг, просто прихильниками нашого улюбленого виду спорту – пройдено значний і непростий шлях, завдяки якому здобуто не менш значні та вагомі досягнення:

http://rugby13.org.ua/?page_id=284

Військова агресія рф в 2022 році стала одним з найскладніших випробувань для всієї Української Нації за останні майже 80 років! Але ми встояли і обов’язково переможемо!

Багато представників нашого виду спорту, як спортсмени і тренери, так судді і керівники УФРЛ, пішли на фронт боронити нашу Батьківщину від російських загарбників з перших днів війни!!! Всі інші члени Федерації також беруть активну участь як волонтери і допомогають ЗСУ та ТРО!!! Нажаль є загиблі… Вічна пам’ять нашим Героям!

Всупереч всьому ми продовжуємо свій шлях та рух до нових перемог, і в 2023 році Національна збірна команда України з регбіліг на Кубку Єдності в Греції зробила диво – без внутрішнього повноформатного (13х13) чемпіонату і лише після одного збору спромоглася двічі перемогти команду господарів, складену більше ніж на половину з австралійських професіоналів!

Тим більше хочеться привітати всіх причетних з другим Святом, яке завдяки ініціативі представників двох споріднених видів спорту – Регбіліг та Регбі-юніон, а саме День фахівців Регбіліг та Регбі, святкується в Україні також саме 1 листопада!

Шановні фахівці та прихильники наших улюблених ігор з овальним м’ячем, щиро вітаємо Вас з тим, що Регбіліг і Регбі є в нашому житті!!! Мільйони небайдужих до їх цінностей і філософії отримали дороговказ зірку на своєму життєвому шляху та такі не з чим незрівнянні емоції і почуття як на регбійному полі, так і за його межами!

Скорішої всім нам перемоги над агресором, міцного здоров’я та повернення на регбійні стадіони під мирним українським небом!

 

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери