Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Австралія стала ще ближче

На початку цього року в Україні було вперше відкрито посольство Австралії, а 27 березня відбулося представлення першого Надзвичайного і Повноважного Посла Австралії в Україні – Дагласа Траппетта.

На прийом, організований Союзом Українських Організацій Австралії в Києві для знайомства з паном Дагласом Траппеттом, генеральним секретарем Світового Конгресу Українців, головою Союзу українських організацій Австралії (СУОА) Стефаном Романівом (на фото зліва) та референтом зовнішніх комунікацій СУОА Петром Шмігелєм (на фото зправа), був запрошений президент Української Федерації Регбіліг Артур Мартиросян.

А.Мартиросян привітав Даґа Траппетта та його родину і висловив радість з приводу його призначення, адже в Україні до сих пір не було послів Австралії – країни, де РЕГБІЛІГ –  це національний спорт №1, обмінявся з паном Послом візитними картками та висловив сподівання на співпрацю. Також голова УФРЛ подарував від Федерації сувеніри – регбійний м`яч та галстук з символікою УФРЛ, регбійку національної збірної України з регбіліг «Українці» та запросив пана Посла з родиною на міжнародні і найбільш значні змагання з регбіліг, які мають відбутися в Україні в цьому році, а саме:

13-14 червня, м.Київ, стадіон Спартак – Турнір пам`яті А.В.Матиросяна

18 липня, м.Київ, стадіон Спартак – матч Чемпіоната Європи Україна-Італія

31 липня – 2 серпня, м.Ужгород, стадіон Спартак – Юнацький турнір Ужгород Оупен

12 вересня, м.Ужгород, стадіон Спартак - матч Чемпіоната Європи Україна-Сербія.

 

 

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери