Офіційний сайт Української Федерації Регбіліг
Прямі трансляції


Афіша

Календар
Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
KYIV RHINOS тренуватиме тренер з Нової Зеландії Рей Мюрфі

Керівництво KYIV RHINOS домовилось з провідним новозеландським тренером з регбіліг Реєм Мюрфі про його участь в тренувальному процесі команд клубу в якості головного тренера. З першого лютого 2018 року до закінчення ігрового сезону Р.Мюрфі тренуватиме головну команду клубу та консультуватиме юнацькі та дитячі команди.

Президент УФРЛ Артур Мартиросян прокоментував цю подію: «Після запрошення Рея Мюрфі на наші січневі курси дитячих тренерів з регбіліг, а я нагадаю, що він більш 15 років працював в Нової Зеландії тренером дитячих та юнацьких команд з регбіліг та інших ігрових видів спорту, а також був офіцером з розвитку регбіліг серед шкіл – а такий досвід нам вкрай необхідний, ми запросили Рея допомогти українським командам, зокрема новій столичній франшизі KYIV RHINOS, з підготовкою до нового сезону у нашій оновленій Супер Лізі. І ми були дуже приємно здивовані, що він згодився не тільки провести передсезонні тренування, а ще знайшов можливість залишитись в Києві на весь ігровий сезон! Треба відзначити, що у послужному списку Рея ще значиться співпраця щодо планування тренувальної діяльності і застосування результатів його досліджень з Федераціями Регбіліг і Регбі-юніон Нової Зеландії, а також з клубом НРЛ NEW ZEALAND WARRIORS. Тому, ми не маємо права не використати такий шанс! Впевнений, що його присутність в Україні на такий довгий термін принесе користь розвитку регбіліг в нашій країні в цілому!»
В свою чергу Рей Мюрфі відзначив: «Я дуже вдячний моїм новим друзям з України за запрошення та їх пропозиції. Я дуже радий бути новим тренером KYIV RHINOS і дуже пишаюсь можливістю стати частиною процесу розвитку регбіліг в Україні. Я довгий час працював в Нової Зеландії тренером і офіцером з розвитку регбігліг і тому мені було дуже приємно особисто побачити приналежність, відданість і пристрасть українських тренерів та керівництва федерації до нашої гри саме так, як вдома у Новій Зеландії.»

Соціальні мережі УФРЛ
Спонсорам
Наші партнери